hops_id | 42 |
---|---|
Name | New Zealand Hallertauer Aroma |
Alphasäure | 7.0 - 11.0 (Ø 9.0) % |
Betasäure | 6.0 % |
Cohumulon | 35.0 % |
Aromaöl | 1.0 % |
Myrcen | 47.0 % |
Caryophyllen | 6.0 % |
Humulen | 12.0 % |
Farnesen | 5.0 % |
Betaselinen | 2.0 % |
Alphaselinen | 2.0 % |
hops_id | 42 |
---|---|
Name | New Zealand Hallertauer Aroma |
Alphasäure | 7.0 - 11.0 (Ø 9.0) % |
Betasäure | 6.0 % |
Cohumulon | 35.0 % |
Aromaöl | 1.0 % |
Myrcen | 47.0 % |
Caryophyllen | 6.0 % |
Humulen | 12.0 % |
Farnesen | 5.0 % |
Betaselinen | 2.0 % |
Alphaselinen | 2.0 % |