hops_id | 38 |
---|---|
Name | Whitbread Golding Variety |
Alphasäure | 5.0 - 8.0 (Ø 6.5) % |
Betasäure | 2.0 - 3.0 (Ø 2.5) % |
Cohumulon | 32.0 - 43.0 (Ø 37.5) % |
Aromaöl | 1.0 % |
Myrcen | 26.0 % |
Caryophyllen | 13.0 % |
Farnesen | 2.0 % |
Betaselinen | 3.0 % |
Alphaselinen | 3.0 % |
hops_id | 38 |
---|---|
Name | Whitbread Golding Variety |
Alphasäure | 5.0 - 8.0 (Ø 6.5) % |
Betasäure | 2.0 - 3.0 (Ø 2.5) % |
Cohumulon | 32.0 - 43.0 (Ø 37.5) % |
Aromaöl | 1.0 % |
Myrcen | 26.0 % |
Caryophyllen | 13.0 % |
Farnesen | 2.0 % |
Betaselinen | 3.0 % |
Alphaselinen | 3.0 % |